FOTOEXPOSITIE GIETEN OMKM M.I.V. 3 NOVEMBER

Fototentoonstelling Gieten Oktobermaand Kindermaand - Tina Kolthof
Locatie: Gemeentehuis Aa en Hunze, Spiekersteeg 1, Gieten
van 3 november 2017 tot 1 december a.s.

Vanaf 1 december verhuist de tentoonstelling naar de Bibliotheek in Gieten.

In het gemeentehuis van Aa en Hunze heeft wethouder Harry Dijkstra een bijzondere fotoexpositie geopend: de mooiste resultaten van een fotografieworkshop voor basisschoolkinderen.

Tijdens Oktobermaand Kindermaand werden in Gieten gezamenlijk workshops en activiteiten voor kinderen georganiseerd. In molen Hazewind in Gieten werden workshops en een speurtocht georganiseerd. In één van de andere workshops leerde fotograaf Tina Kolthof een aantal kinderen tips en trucs om ànders te fotograferen. Aldoende werd er bij de verschillende activiteiten in het dorp gefotografeerd. Het verrassende resultaat wordt geexposeerd in het gemeentehuis van Aa en Hunze. De expositie is aangevuld met eigen werk van Tina Kolthof: prachtige foto's van de natuur in Aa en Hunze. U zult verrast zijn van de diversiteit aan dieren in onze gemeente!

De activiteiten in Gieten tijdens de Oktobermaand Kindermaand zijn een gezamenlijk project van een aantal instanties en ondernemers. Waren er vorig jaar vijf deelnemers, waaronder ook Molen Hazewind, dit jaar leverden al 13 instanties een bijdrage. Duurzaamheid is een van de pijlers, maar ook (erfgoed)educatie en creativiteit wordt uitgedragen. Van ons Gieten Oktobermaand Kindermaand project is een filmpje gemaakt door Fenix Films, en dat is ingezonden voor de Henk Aalderink-prijs.
Dit filmpje is te zien via youtube: Promotiefilm Gieten Oktobermaand Kindermaand 2017

 

Meer op de gezamenlijke facebookpagina van Gieten Oktobermaand Kindermaand.

 


Deelnemende organisaties en ondernemers:

 

Joomla templates by a4joomla